De cursussen bij 'Grafische Cur­sus­sen' worden gegeven in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Breda bij vestigingen van [email protected], Brauhaus, The Penthouse en Seats2­meet. 'Grafische Cursussen' geeft daarnaast In-Company-Trainin­gen. Op deze pagina vindt u routebeschrijvingen naar deze moderne les­lokaties en enkele sfeerbeelden.

 

leslokaties

[email protected] AMSTERDAM

Routebeschrijving [email protected] Amsterdam

 

Rijnstraat 170, Amsterdam

 

MET HET OPENBAAR VERVOER

Je reist met het openbaar vervoer naar station Amsterdam Amstel. Daar neem je bus 62 of 65 of tramlijn 12 tot de halte victorieplein. Steek bij het stop­licht het kruispunt over en loop de Rijnstraat in tot je aan de rechterhand het gebouw van [email protected] ziet.

 

VANUIT RICHTING DEN HAAG/WASSENAAR/LEIDEN

Je gaat via de A4/E19 richting Amsterdam. Je passeert het knooppunt Badhoeve­dorp en rijdt door de Schipholtunnel. Ver­vol­gens neem je bij het knooppunt ‘De Nieuwe Meer’ de A10 rich­ting Utrecht. Neem afslag  S109 richting Amsterdam-Rivierenbuurt. Ga na 500 m. rechts­af de Europa­boulevard op en na 700 m. opnieuw rechtsaf naar de President Kennedy­laan. Na 1000 m.  sla je bij het tweede stop­licht linksaf naar de Rijnstraat. Vervolg deze weg 200 m. tot je aan de linkerhand het gebouw van [email protected] ziet.

 

VANUIT RICHTING ZAANDAM/ALKMAAR

Volg de A10 richting de ring van Amsterdam. Neem afslag S109 rich­ting Amster­dam-Rivierenbuurt. Ga na 500 m. rechts­af de Europa­boule­vard op en na 700 m. opnieuw rechtsaf naar de President Kennedylaan. Na 1000 m.  sla je bij het tweede stop­licht linksaf naar de Rijnstraat. Vervolg deze weg 200 m. tot je aan de linkerhand het gebouw van [email protected] ziet.

 

VANUIT RICHTING UTRECHT

Je volgt de A2 naar Amsterdam. Vervolg de weg tot de af­slag S110. Na de Utrechtse brug rijdt je rechtdoor naar de Rijnstraat. Vervolg deze weg 200 m. tot je aan de linkerhand het gebouw van [email protected] ziet.

 

(GOEDKOOP & GRATIS) PARKEREN

In de zijstraatjes vlakbij [email protected] zijn voldoende par­keerplekken, maar helaas tegen het tarief van € 4,50 per uur. In de Rijnstraat zelf mag u maximaal 1 uur parkeren voor € 0,10 per uur. U kunt op 10 minuten loopafstand gratis parkeren in de blauwe zone op de Jan Vroegop­singel.  De parkeerduur van maximaal 3 uur stelt u in met een parkeerschijf. Een goed alternatief is parkeren bij de RAI tegen het P+R tarief: € 1,00 voor de hele dag. U moet dan even met het OV via het centrum­gebied reizen naar de leslocatie op Rijnstraat 170.

THE PENTHOUSE DEN HAAG

Routebeschrijving The Penthouse Den Haag (Haagse Toren)

 

Rijswijkseplein 786, Den Haag (naast station HS)

 

MET HET OPENBAAR VERVOER

The Penthouse is gevestigd in de Haagse Toren. Deze ligt direct naast Station Den Haag Hollands Spoor. U kunt alle lijnen van het openbaar vervoer gebruiken die voor of naast het station stoppen: trams 1, 9, 11, 12, 15, 16 en 17 of bus 22, 26 en 27.

 

VANUIT RICHTING AMSTERDAM

Volg de A4/E19 en neem de afrit 3-Bezuidenhout vanaf de A12. Neem vervol­gens de Schenkviaduct naar het Rijswijkseplein.  De bestem­ming is aan uw rechter­hand.

 

VANUIT RICHTING UTRECHT

Neem de A12 en rijdt door tot de afrit 3-Bezuidenhout vanaf de A12. Neem vervol­gens de Schenkviaduct naar het Rijswijkseplein.  De bestem­ming is aan uw rechter­hand.

 

VANUIT RICHTING BREDA

Ga de A16/A58/E19/E312 op in Breda West. Ga verder op de A16. Neem de A13/E19 naar de Schenkkade in Den Haag. Neem de afrit 3-Bezuidenhout vanaf de A12. Neem vervol­gens de Schenkviaduct naar het Rijswijkseplein.  De bestem­ming is aan uw rechter­hand.

 

PARKEREN

Parkeren kan in de parkeergarage van de Haagse Toren, direct tegenover de hoofdingang aan de Hofwijckstraat.

 

BRAUHAUS UTRECHT

Routebeschrijving Brauhaus Utrecht

 

Westerkade 30, Utrecht

 

MET HET OPENBAAR VERVOER

Het Brauhaus ligt op loopafstand van NS Station Utrecht Vaartsche Rijn.

 

VANUIT RICHTING AMSTERDAM

Volg de A2 naar Leidsche Rijn, Utrecht. Neem afrit 6 t/m 8 vanaf de A2. Ga verder op de Dominee Martin Luther Kinglaan. Neem de Weg der Verenigde Naties, Overste Den Oudenlaan, Kon. Wilhelminalaan en Vondellaan naar de Westerkade 30 in de binnenstad.

 

VANUIT RICHTING HILVERSUM

Volg de A27 naar Oost, Utrecht. Houd dan de rechter rijstrook bij het knooppunt Rijnsweerd aan om de borden A28 richting Rijnsweerd te volgen. Ga verder op de Waterlinieweg. Neem de Rubenslaan en Venuslaan naar de Westerkade 30 in de binnenstad.

 

VANUIT RICHTING ARNHEM

Volg de A12 naar de Baan van Fectio in Bunnik. Neem afrit 19-Bunnik vanaf de A12.  Ga verder op de Baan van Fectio en eem de N411 en Koningsweg naar de Westerkade 30.

 
VANUIT RICHTING BREDA

Neem de A59 en A27 naar de Waterlinieweg in Zuid, Utrecht. Neem de afrit A12/E30 vanaf de A27. Ga verder op de Waterlinieweg. Neem de Rubenslaan en Venuslaan naar de Westerkade 30.

VANUIT RICHTING AMERSFOORT

Ga de A28 op in Leusderkwartier vanaf de Utrechtseweg, Kersenbaan en Arnhemseweg-Zuid. Volg de A28 naar de Waterlinieweg in Oost, Utrecht. Ga verder op de Waterlinieweg. Neem de Rubenslaan en Venuslaan naar de Westerkade 30.

 

VANUIT RICHTING DEN BOSCH

Ga de A59 op vanaf de Hambakenweg. Neem de A2/E25 en A27 naar de Waterlinieweg in Zuid, Utrecht. Neem de afrit A12/E30 vanaf de A27. Ga verder op de Waterlinieweg. Neem de Rubenslaan en Venuslaan naar de Westerkade 30.

 

PARKEREN

U kunt op de Westerkade parkeren of in parkeergarage Vaartsche Rijn, Baden Powellweg 103, dat onder het NS-station ligt.

 

SEATS2MEET BREDA

Routebeschrijving Seats2Meet Breda

 

Accountants- en belastingadvieskantoor Mazars,  Druivenstraat 1,  Breda

 

MET HET OPENBAAR VERVOER

Vanaf NS-station Breda neem je buslijn 126 of 127 rich­ting Oosterhout/ Geer­trui­denberg. Je stapt uit bij de halte Nieuwe Kadijk (ter hoogte van het T-Mobile-kantoor). Ver­volgens loop je circa 150 meter over het fietspad terug. Je gaat links de Druivenstraat in. Aan je linkerkant ligt ons kantoor. De totale looptijd is ± 4 minuten.

 

VANUIT RICHTING ROTTERDAM

Op de A16 neem je afrit 17, Prinsenbeek/Breda-Noord. Aan het einde van de afrit ga je bij de verkeerslichten linksaf en volg je de richting Hoge Vucht/ Tilburg/Utrecht. Na de brug over het water (de Mark) ga je bij de 5e verkeers­lichten rechtdoor. Vervolgens ga je de 1e straat rechts (Bedrijventerrein 9130-9400). Dit is de Druivenstraat.

 

VANUIT RICHTING ANTWERPEN

Op de A16 neem je afrit 17, Prinsenbeek/Breda-Noord. Aan het einde van de afrit ga je bij de verkeerslichten rechtsaf en volg je richting Hoge Vucht/Tilburg/Utrecht. Na de brug over het water (de Mark) ga je bij de 5e ver­keerslichten rechtdoor. Vervolgens ga je de 1e straat rechts (Bedrijventerrein 9130-9400). Dit is de Druiven­straat.

 

VANUIT RICHTING UTRECHT

Op de A27 neemt je afrit 16, Breda-Noord. Aan het einde van de afrit ga je bij de verkeerslichten rechtsaf en volg je richting Breda. Na de 1e verkeerslichten houd je bij de 2e verkeerslichten rechts aan richting Teteringen, de Nieuwe Kadijk op. Na de 1e verkeerslichten op deze weg ga je na ongeveer 200 meter de 1e straat links (Bedrijven­terrein 9130-9400). Dit is de Druivenstraat.

 

VANUIT RICHTING TILBURG/EINDHOVEN

Op de A27 neem je afrit 16, Breda-Noord. Aan het einde van de afrit ga je bij de verkeerslichten linksaf en volg je richting Breda. Na de 2e verkeerslichten houd je bij de 3e verkeerslichten rechts aan richting Teteringen, de Nieuwe Kadijk op. Na de 1e verkeerslichten op deze weg ga je na ongeveer 200 meter de 1e straat links (Bedrijven­terrein 9130-9400). Dit is de Druivenstraat.

 

PARKEREN

Rondom het pand is volop parkeergelegenheid en ook langs de kant van de weg kan geparkeerd worden.

 

logo Grafische Cursussen
logo Grafische Cursussen
leslokaties
embleem Grafische Cursussen
logo Grafische Cursussen
Homeknop
leslokaties
logo Grafische Cursussen
logo Grafische Cursussen
leslokaties